Greeneasy is een initiatief van ondernemers met een warm hart voor duurzaamheid, fairtrade en ecologie.

 

Online groene  webwinkels zoeken:

Op het internet kan je alles vinden wat je maar wilt. Er zijn duizenden webwinkels waar de verschillende  producten worden aangeboden. Hoe kan je nu als zoeker de beste keuze maken uit al het aanbod en waar vind ik nu de juiste aanbieder geschikt voor mijn wens(en).

Wij ontdekten dat het voor jou, als duurzame consument, moeilijk en omslachtig is om je goed te kunnen oriënteren als je een artikel wilt kopen dat aan jouw specifieke eisen voldoet. Hoe weet je nu of het aanbod op het gebied van duurzaamheid, fairtrade/fairchain en ecologie  ook voldoet aan je wensen.

 

Het grootste groene assortiment in 1 shop samengebracht:

Greeneasy biedt, in samenwerking met heel veel partners, het allergrootste groene assortiment dat je maar kunt vinden op het internet. Het totale Greeneasy aanbod past in de wereld van duurzaamheid, natuurlijke-/biologiosche voeding en fairtrade/fairchain voor de bewuste consument. Samengesteld met veel kennis over dit segment en vooral gedrevenheid om het juiste aanbod te kunnen vinden dat absoluut voldoet aan alle normen van de duurzaamheid en natuurlijk moet het dan ook écht ‘’groen’’ zijn.

 

Het breedste assortiment tegen de best mogelijke prijs:

Het is onze intentie om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden tegen de best mogelijke prijs. Van eigentijdse mode tot tuinstoelen, van biologische spaghetti tot fairtrade koffie, van duurzame verf tot verantwoorde speelgoed, ga zo maar door.

Ons online warenhuis biedt heel veel en ontdek dan ook zelf of er iets voor je bij is. Het aanbod is vooral eerlijk! De verdiensten komen daar waar ze horen. De producenten verdienen allen een eerlijke boterham. De werknemers worden netjes en eerlijk betaald. De zorg om de omgeving wordt zorgvuldig in de gaten  gehouden. Alles met het oog op een duurzame oorsprong. Er wordt netjes geboerd zonder dat het land er onder te lijden heeft. Groen, duurzaam, natuurlijk, biologisch, ecologoisch, fairtrade  en fairchain zijn zaken die heel erg  belangrijk zijn om samen verder te komen. Dat zijn dus de zaken die alle aanbieders  van Greeneasy.nl hoog in het vaandel hebben  staan!

 

Word lid van Greeneasy en laat je stem horen:

Wellicht vind je het ook leuk om lid te worden van onze community. Het lidmaatschap kost je niets en je kunt zelf kiezen op welke manier je je lidmaatschap wilt invullen. We houden je op de hoogte van Greeneasy door onze nieuwsbrieven (niet te veel), met veel nieuws en onze speciale aanbiedingen. Je bepaalt zelf de frequentie en kan op die op ieder gewenste moment naar eigen keuze aanpassen. Een ding is zeker het word  je niet opgedrongen!

 

Jouw mening telt:

Greeneasy wil ook een kenniscentrum zijn. In onze blogs en vlogs vind je veel informatie over ontwikkelingen op het gebied van sustainability. Als lid van Greeneasy nodigen wij je graag uit om een bijdrage hierin te leveren. Ook jouw kennis en je mening telt. Door te reageren en te participeren hierin kunnen we samen de wereld wellicht verbeteren. Begin dan bij Greeneasy om samen op te trekken. Samen staan we sterker.

Wij doen ons uiterste best om ons assortiment te laten voldoen aan alle eisen die aan duurzaamheid worden gesteld. Soms zullen wij of onze partners er mogelijk wel eens naast zitten. Wij vragen je dat aan ons te melden, zodat wij ons aanbod weer kunnen verbeteren.

 

Voor nu; veel plezier in onze winkel,
Het Greeneasy team