Bezorgen

Thuis, op je werk of op een ander adres

Greeneasy levert je bestelling af op je woonadres, Maar natuurlijk kun je dat adres aanpassen en je bestelling laten bezorgen op je werk, bij vrienden of bij familie. Voeg dan bij het controleren van je gegevens een ander adres in. We zorgen er dan voor dat je bestelling op de juiste bestemming terecht komt.

 

Levertijd

De levertijd van de artikelen die je bij Greeneasy koopt kunnen variëren. De meeste artikelen worden binnen 2 à drie dagen bij je bezorgd. Als voor een artikel een andere levertijd geldt, dat wordt dat duidelijk vermeld. Mocht u voor een artikel andere wensen over de levertijd hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Verzendkosten

Greeneasy berekent in principe € 3,95 per zending. Indien je meerdere artikelen bij ons bestelt kan het zijn dat je andere kosten worden berekend. Wij vermelden deze kosten duidelijk voordat je je bestelling plaatst en betaalt. Wij streven ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Binnenkort kan je je bestelling ook op een afhaalpunt ophalen.

 

Track en Trace

Als je bij Greeneasy bestelt en het pakket past niet door de brievenbus, dan ontvang je in onze e-mailbevestiging een track en trace code van de verzender. Door hier op te klikken kom je op de service pagina van de verzender. Op die pagina kan je de status zien van het door jou bestelde pakket. Mocht een zending twee dagen na de vermelde datum nog niet zijn bezorgd, neem dan contact op met onze klantenservice.